Managementassistent Flevoland

Ben jij op zoek naar een baan als Managementassistent? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Managementassistent. Deze part-time vacature is uit de categorie Bouw bij een bedrijf in de regio Flevoland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

In deze fulltime functie ben je de rechterhand van de CEO. De CEO heeft onder meer Sales en Marketing in zijn portefeuille. Naast de secretariële ondersteuning zul je hem bij deze activiteiten ondersteunen en neem je hem veel werk uit handen!wat bieden wij jouMarktconform salarisMogelijkheid op vast contractGezellig team!40 uur per weekKilometervergoedingwie ben jijJe bent gestructureerd en netjesMBO opleiding in een secretariële richtingZeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schriftGoede kennis en MS-office (Word, Excel en PowerPointErvaring in gebruik van social mediawat ga je doenAfhandelen en op juiste wijze archiveren van inkomende en uitgaande correspondentieAgendabeheerCoördineren/ organiseren van klantbezoeken en reizen(Mede) organiseren van beurzen en evenementenCoördineren van alle uitingen in de pers (interviews, advertenties etc.) en op social mediaAlle ad hoc werkzaamheden ter ondersteuning van de CEO en het managementwaar ga je werkenJe gaat aan het werk bij een scheepswerf die gespecialiseerd is in het vernieuwen en het opknappen van grote jachten. Het is een familiebedrijf met een gezellig team en een hele goede werksfeer!sollicitatieSolliciteer en dan bellen/ appen we met elkaar over de mogelijkheden.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-07-19 17:52:34 en het laatst bijgewerkt op 2021-07-19 17:52:34. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Urk en Overig. Het uurloon wordt geschat op 15 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.