Mari zoekt een oppas in Capelle aan den IJssel voor 1 kind voor 5 dagen in de week.

Mari zoekt een oppas in Capelle aan den IJssel voor 1 kind voor 5 dagen in de week.
Ben jij op zoek naar een (bij)baan als oppas? Wellicht is onderstaande vacature in Capelle aan den IJssel wat voor jou. Mari zoekt een oppas in Capelle aan den IJssel voor 1 kind voor 5 dagen in de week. Meer informatie via Oppasland.nl of lees de beschrijving hieronder.

Mijn zoontje is 8 heeft adhd, en ik werk hierdoor alleen maar avonddiensten.Dit omdat ik dan zoveel mogelijk overdag thuis kan zijn. Mijn moeder kan soms opassen, maar niet altijd ik zoek iemand …

Over oppasland: Oppasland is de website voor gastouders en mensen die op zoek zijn naar een oppas. Of het nou gaat om een part-time oppas of een full-time oppas bij Oppasland ben je op het juist adres.