Medewerker Inkoop Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan als Medewerker Inkoop? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Medewerker Inkoop. Deze part-time vacature is uit de categorie Sales / Verkoop / Commercieel bij een bedrijf in de regio Utrecht. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Jou ontgaat niets en in de hectiek van alledag houd jij het hoofd koel. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder. Want misschien ben jij wel de medewerker inkoper die wij zoeken bij A.S. Watson Benelux. Deze functie geeft uitzicht op een vast dienstverband!wat bieden wij joueen uurloon van€ 14,46 brutotijdelijk met uitzicht op een vast contract!+7,5% ADV toeslag en 8,33% vakantiegeldeen baan voor 32 – 40 uur in de weekKorting bij o.a. Kruidvat&ICI PARIS XLHybride werken, zowel thuis als op kantoorwie ben jijAls Inkoopassistent kom je te werken op de afdeling Inkoop Health&Beauty van Kruidvat (Nederland, België én Frankrijk) en Trekpleister. Deze afdeling speelt een belangrijke rol in onze organisatie en kent een cultuur van snel doorpakken. Je komt te werken in een commerciële omgeving, waarin je snel moet kunnen schakelen en plannen.Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding.Je beheerst de Nederlandseén Engelse taal in woord en geschrift.Je kunt meerdere ballen hoog houdenwat ga je doenAls medewerker inkoop ondersteun je bij het inkopen van producten op de afdeling gerneral merchandise. Je biedt ondersteuning bij diverse werkzaamheden, vooral op administratief gebied. Daarnaast ga je verkoopanalyses maken en meedenken over commerciële kansen voor de productgroep.je onderhoudt contacten met leveranciers in binnen- en buitenland en de filialen;je houdt de inkoopadministratie van diverse productgroepen bijJe werkt samen met diverse afdelingen om de producten zo breed mogelijk in de markt te zettenwaar ga je werkenJe komt te werken op de afdeling Inkoop General Merchandise van onze succesvolle winkelformules Kruidvat en Trekpleister. Deze afdeling vervult een belangrijke rol binnen onze inkoop gedreven organisatie. De afdeling koopt verrassende en voordelige branchevreemde artikelen in, zoals fashion, beauty, speelgoed, huishoudelijke artikelen, textiel, elektronica en multimedia voor al onze winkels in Nederland en België.A.S. Watson is hét bedrijf achter de topmerken Kruidvat, ICI Paris, Trekpleister en Prijsmepper. Zij staan bekend als goede werkgever en hun HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de “HR Proffie” en “Top employer”.sollicitatieBen jij na het lezen helemaal enthousiast geworden? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. Twijfel niet en solliciteer dan direct! Solliciteren doe je eenvoudig met je Randstad account. Graag ontvangen wij van jou een recent CV met een passende motivatie. Heb je nog vragen na het lezen van deze vacaturetekst? Bel/mail ons dan gerust.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-07-06 17:55:34 en het laatst bijgewerkt op 2021-07-06 17:55:34. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in RENSWOUDE en Overig. Het uurloon wordt geschat op 15.5 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.