Medewerker klantenservice, Stichting Achmea Rechtsbijstand Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Medewerker klantenservice, Stichting Achmea Rechtsbijstand? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Medewerker klantenservice, Stichting Achmea Rechtsbijstand. Deze part-time vacature is uit de categorie Sales / Verkoop / Commercieel bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Als medewerker klantenservice ben je het visitekaartje van Stichting Achmea Rechtsbijstand met name via telefonisch klantcontact. Jij identificeert de klant en krijgt snel de klantvraag helder. Aan de hand daarvan handel je zelf de klantvraag af of verbind je intern door. Je stelt de klant centraal en denkt mee met de klant. Intern ben je een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen. Je haalt er energie uit om spin in?t web te zijn.wat bieden wij jou13,03 bruto per uur;6 maanden contract;32-34 uur;35 leuke collega’s;Makkelijke te bereiken met het OV;Voorlopig thuiswerken;wie ben jijJe bent iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat, overtuigend, besluitvaardig en stressbestendig. Je gaat geen uitdaging uit de weg en kan goed schakelen in lastige situaties. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar. Verder neem je het volgende mee:Een afgeronde MBO opleiding;Flexibel inzetbaar;Ervaring in een Contact Center is een prĂ©;Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;Kennis van PC-toepassingen.wat ga je doenJe legt binnen korte tijd de klantvraag vast en ontzorgt andere afdelingen door het dossier compleet te maken, aan de hand van klantcontact via telefonie of mail of overige digitale kanalen. Daarbij werk je volgens de kwaliteitsnormen van Klantenservice. Daarnaast sta je opgesteld voor snelle en correcte administratieve afhandelingen. Daarbij registreer je terugbelverzoeken in de agenda?s van juristen.waar ga je werkenDe afdeling Klantenservice bestaat uit ca. 35 medewerkers, verdeeld over 2 Teammanagers. De standplaats is Tilburg.De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00u met betrekking tot telefonische bereikbaarheid van de Klantenservice.sollicitatieZie je jezelf al bij Achmea werken? Reageer dan nu, we starten de procedure graag voor je op! Zo weet je snel of je bent aangenomen!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in TILBURG en Overig. Het uurloon wordt geschat op 13 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.