Medewerker Logistiek Franeker

Leuke bijbaan in Franeker als Medewerker Logistiek. Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van FOOX | Bergsma Franeker B.V..

FOOX | Bergsma Franeker B.V. zoekt een Medewerker Logistiek te VMBO / MAVO geplaatst op 06-09-2021

Ben jij naast school of studie opzoek naar een bijbaan in de Logistiek?

Voor onze vestiging in Franeker zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega:

Logistiek

Locatie: Franeker

Wie zijn wij?

Wij zijn een groothandel die op basis van logistieke fijnmazigheid, in combinatie met magazijn, een verbindende, klantgerichte partner wil zijn. Dit doen wij door met respect, passie en plezier onze klanten en leveranciers te ontzorgen. Onze missie ‘Hartelijk te leveren’ streven wij daarbij op elk moment en overal na. Om onze instelling ook daadwerkelijk te realiseren en uit te stralen op de werkvloer en naar de klanten, zijn er drie belangrijke kernwaarden die voor ons op nummer één staan: betrokkenheid, klantgerichtheid en plezier.

Wat ga je doen?

  • Jij voert onze missie “Hartelijk geleverd” uit:
  • De werkzaamheden bestaan uit picken, packen en sorteren van orders; laden, lossen en controleren en inruimen van goederen.
  • Opruimen en schoonhouden van de werkplek.
  • Alle verdere voorkomende werkzaamheden binnen logistiek.

Wie ben jij?

Jij:

  • Bent enthousiast, gemotiveerd en zelfstandig.
  • Bent beschikbaar op maandag- en donderdagavond.
  • Ervaring met reachtruck is een pré.
  • Er is geen minimale opleiding vereist.

Wat kun je verwachten?

Voor onze vestiging in Franeker zijn wij opzoek naar scholieren/studenten die in de avonduren ons logistieke proces kunnen ondersteunen. Eventueel zijn er doordeweeks (zeker in vakanties) ook mogelijkheden.

Wij bieden een flexibele bijbaan als Logistiek Medewerker, ideaal voor naast jouw studie! Het salaris is conform CAO FSGiL, functiegroep 1. Je komt te werken in een resultaatgerichte, ambitieuze en groeiende organisatie.

Solliciteren?

Wij zoeken harde werkers op maandag- en donderdagavond. Weet jij van aanpakken en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?

Vragen en/of opmerkingen?

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Afdeling P&O 077 – 32 41 218

Interesse in de functie van Medewerker Logistiek bij FOOX | Bergsma Franeker B.V. regio ?Reageer nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze toffe bijbaan als Medewerker Logistiek is bij in Franeker. Dat ligt in Franekeradeel. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!