Medior front-end developer

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:andwork / vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Medior front-end developer? Lees dan snel verder over deze Front-end Development vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Wij zijn op zoek naar een front-ender die graag een bijdrage levert aan de kwaliteit, snelheid, schaalbaarheid maar ook creativiteit toevoegt aan onze projecten. Je kijkt verder dan dat ene component, je helpt je collega?s graag groeien en bent niet bang om presenteren waar jij trots op bent. Daarna staat er natuurlijk een koud biertje klaar en sluiten wij de week vaak samen gezellig af. Je gaat aan de slag binnen een zelfsturend team. Elke dag werk je samen met strategen, designers, UX designers, backend developers, datamarketeers, informatieanalisten, etc. aan een zo relevant en persoonlijk mogelijke gebruikerservaring. Dit doe je in een zelfsturend scrumteam. Geen baas dus die zegt wat je moet doen, maar eigen verantwoordelijkheid nemen en met je team beslissingen maken. En dat alles in nauwe samenwerking met de klant. Van begin tot eind blijf je bij alle aspecten van een project betrokken. Jij bent dé schakel tussen design, interactie en implementatie. Samen met je collega front-enders til je je werk naar een steeds hoger niveau en sta je voor de kwaliteit die we leveren. Van nature heb je oog voor detail. Alles gaat bij jou om het totaalplaatje.

Deze Medior front-end developer baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-01-07 11:16:14 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.