Medior .NET Developer Arnhem

Medior .NET Developer
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Medior .NET Developer? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Arnhem of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Gelderland voor Lexia Analytics.

Zou jij willen werken voor een snelgroeiend bedrijf met internationale klanten? En maak jij graag impact? Lees dan snel verder! Functieomschrijving Lexia ontwikkelt en onderhoudt web-based B2B applicaties die consumentengoederen bedrijven in staat stellen hun korting en contracten bij te houden en te optimaliseren. De back-end is ontwikkeld in C# en maakt gebruik van SQL Server. Front end gebruikt HTML 5, TypeScript en Javascript, Angular en Bootstrap. Voor versie controle gebruiken we git en github, en voor CI/CD maken we gebruik van Jenkins. Tot slot worden onze services gehost op AWS en Google Cloud. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ontwikkelaar die kunnen helpen met: Ontwikkelen van nieuwe modules en functionaliteiten back-end en front-end); Moderniseren van front-end (migreren van AngularJS naar Angular); Optimaliseren van bestaande processen en code); Onderhoud en support (identificeren en oplossen van bugs); Wij vragen HBO werk- en denkniveau of hoger; Leergierig en brede interesse; Goede beheersing van Engels; Kennis van .NET en SQL Server, C#, Javascript, MVC; Kennis van Github, Jenkins, AWS is een pre; Wij bieden Marktconform salaris op basis van ervaringsniveau Informele sfeer, en vrijheid om uitdagingen aan te pakken 25 vakantiedagen Vergoeding van Microsoft certificiering en lesstof

Deze Medior .NET Developer baan uit de sector IT is in Arnhem. Dat is in de provincie Gelderland. Deze vacature is geplaatst door Lexia Analytics op de volgende datum/tijd: 2021-05-04 12:21:12 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.