Meewerkend voorman/vrouw Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan als Meewerkend voorman/vrouw? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Meewerkend voorman/vrouw. Deze part-time vacature is uit de categorie Advies / Staf / Beleid bij een bedrijf in de regio Utrecht. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Heb jij enkele jaren ervaring in het magazijn en ben jij klaar voor een volgende stap? Ben jij in het bezit van je heftruckcertificaat? Dan kan dit jou volgende baan zijn! Voor een internationaal bedrijf in productie van reinigings- en onderhoudsproducten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkend voorman/vrouw! Het gaat om een fulltime baan voor lange termijn in Soest. Je werkt samen met twee heftruckchauffeurs en zal verder voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor alle administratieve taken. Klinkt dit als de baan voor jou? Lees dan snel verder!wat bieden wij jouSalaris tussen€2.400,- en €3.000,-Vaste baanInternationale, informele organisatieVerantwoordelijkheidwie ben jijAls meewerkend voorman/vrouw heb jij enkele jaren ervaring in het magazijn, bijvoorbeeld als logistiek medewerker. Daarnaast heb jij goede administratieve skills. Je bent in het bezit van je heftruckcertificaat en hebt hier ook werkervaring mee. Indien je kennis hebt van SAP en Office is dat een grote pré!MBO+ werk- en denkniveauIn het bezit van heftruckcertificaatKennis van SAP en Office is een préwat ga je doenJe komt te werken met twee collega’s die voornamelijk op de heftruck rijden. Als meewerkend voorman/vrouw, ga jij zorgen dat de taken aan het begin van de dag verdeeld worden en dat iedereen weet wat gedaan moet worden. Je zult ongeveer 60% van de tijd bezig zijn met de administratie, bijvoorbeeld over inkomende goederen. Daarnaast kun je af en toe bijspringen op de heftruck, mocht het druk zijn. De producten zijn niet zwaar en je hoeft niet veel te tillen in deze functie. Het gaat voornamelijk om dozen waar labels voor de producten in zitten.Je bent dagelijks bezig met het bijhouden van de voorraad en je controleert de boekingen en producten die het magazijn binnen komen. Daarnaast heb jij het inzicht om verbeteringen in het magazijn door te voeren. Je bent ook aanspreekpunt tussen de transporteur en externe magazijnen.Administratieve taken rondom de productenTaken verdelen binnen het teamHeftruck rijden wanneer nodigVoorraadcontrolesOptimalisatie in het magazijnwaar ga je werkenBinnen een innovatief bedrijf, kom jij als meewerkend voorman/vrouw te werken in een team van 2 mensen. Als grootste speler op het gebied van reinigings- en onderhoudsproducten in Europa, kent het bedrijf in Soest een internationaal karakter. Toch is de sfeer binnen het bedrijf heel informeel en gezellig, iedereen is enthousiast over het product en werkt met veel plezier. Het is een dynamische omgeving, die continu in ontwikkeling is en waarbij de producten ook regelmatig veranderen. Kortom, geen dag is hetzelfde!sollicitatieBen jij de meewerkend voorman/vrouw die wij zoeken? Ben jij op korte termijn beschikbaar? Solliciteer dan snel!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-07-17 17:54:33 en het laatst bijgewerkt op 2021-07-17 17:54:33. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SOEST en Overig. Het uurloon wordt geschat op 3000 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.