Monteur Automatisering Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Monteur Automatisering? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Monteur Automatisering. Deze part-time vacature is uit de categorie Ontwerp / Architectuur / Design / Grafisch bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Het bedrijf waar jij gaat werken is een groot OV bedrijf in de regio Rotterdam Rijnmond. Al bijna 150 jaar is de organisatie verbonden met Rotterdam en omgeving. Op het gebied van techniek blijven ze het liefst altijd een stap voor. Daar hebben we jou voor nodig. We zijn op zoek naar een Monteur Technische Automatisering.wat bieden wij jouTussen de? 2.400,- en ? 3.400,- bruto per maand.Een bonusregeling van 8,3%Aandacht voor jouw gezondheid.Een goede pensioenregeling voor later.wie ben jijJe krijgt energie wanneer je werkt in een omgeving waar je zelf ook regelmatig in de techniek duikt. Resultaat- en servicegerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je bent behulpzaam en klantgericht. Daarnaast heb jij:Minimaal een MBO 3 of 4 opleiding afgerond. Het liefst in de richting van elektrotechniek, mechatronica of elektronica;Werkervaring als Monteur of Technicus;Je hebt kennis van NEN-normeringen, zoals NEN 9001 en NEN 1010;Je hebt kennis van technische installaties, veiligheidsmaatregelen en instructies.wat ga je doenJe verricht onderhoud en reparaties aan technische automatiseringssystemen om ze in bedrijfsvaardige en veilige staat te houden;Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan camera-, communicatie- en telecom- installaties;Je treedt op als Voldoende Onderricht Persoon voor testen en aarden en als veiligheidspersoon tram en metro;Je koppelt terug van gedane reparaties en uitgevoerde oplossingen en onderhoud;Je beoordeelt de staat van onderhoud en de veiligheid van de installaties in de tram, metro en bus.waar ga je werkenJe gaat werken op de afdeling Technische Automatisering. Hier ligt de focus onder andere op de technische veiligheid en het zorgen voor beschikbaarheid van de systemen. Jij zorgt ervoor dat de metro, tram en bus ongestoord kan rijden. Er hangt een prettige sfeer op de werkvloer waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Jouw toekomstige collega-techneuten sparren graag met je.sollicitatieBen jij de Monteur die wij zoeken? Neem dan op werkdagen contact op met Mick de Vries op 06-83424341 (ook via WhatsApp), of via mick.de.vries@nl.randstad.com. Solliciteren kan ook direct via de sollicitatie button. Ik hoop je snel te spreken!#techniekzuidwestUiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Rotterdam en Overig. Het uurloon wordt geschat op 3400 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.