Monteur installatietechniek machines Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Monteur installatietechniek machines? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Monteur installatietechniek machines. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Noord-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Voor Engie zijn wij op zoek naar een leerling monteur die bij diverse utiliteiten van Engie zich op persoonlijk als technisch vlak wil ontwikkelen.wat bieden wij jouJe ontvangt een passend marktconform salaris.Met een diploma op zak kies je voor baanzekerheid.Werken bij een ervaren professionele organisatie!Een passend toekomstbestendig contract.wie ben jijVoor deze vacature zoeken wij een leergierige monteur die zich graag op persoonlijk als technisch vlak wil ontwikkelen. Hierin ben je vastberaden, gedisciplineerd en op zoek naar de details van jouw functie.HAVO t/m het 4de jaar, afgeronde VMBO opleiding of (bezigmet) MBO niveau 2 elektrotechniek.Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.Klantgerichte, positieve instelling en goede communicatievevaardighedenLeergierig en interesse in techniekIn het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.wat ga je doenAls leerling monteur ga jij je ontwikkelen binnen de industrie op elektrotechnisch gebied. We zetten je daarvoor in op een van de industriƫle klantlocaties in Noord-Holland. Je gaat zoveel mogelijk van vakmannen leren op de werkvloer, zoals kennis over materialen, tekening lezen, kabelwegen maken, kabels leggen/aansluiten en lichte mechanische constructies maken. Zo groei je door naar een allround vakman.Je volgt naast je werk gedurende 2 jaar een BBL-opleiding op niveau 3 (of nu bezig met niveau 2) op een ROC bij jou in de buurt. Indien nodig krijg je extra training bij een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Afhankelijk van de schooldag/dagen, ga je 4 dagen werken en 1 dag naar school. Na afloop heb je een erkend MBO diploma niveau 3 op zak. Dit vraagt van jou de nodige energie en inzet. Je krijgt hiervoor een baan, een salaris, een diploma en je mag rekenen op persoonlijke begeleiding gedurende jouw opleidingsjaren.Kennis over materialen opdoen en je eigen maken.Tekeningen lezen.Kabelwegen maken.Kabels leggen/aasnluiten.Lichte mechanische constructies maken.waar ga je werkenEngie werkt op diverse locaties in de regio Zaandam. Hierdoor kan het voorkomen dat je de ene keer langer bij een klant werkt dan bij de ander. Hierin werk je zelfstandig of in teamverband aan de te verrichte zaken.In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.Flexibele werkhouding.Bereid zijn tot het reizen naar de diverse opdrachtgevers van Engie.Ben je net zoals wij enthousiast geworden over deze vacature? Schroom dan niet en reageer snel op deze vacature door jouw motivatie en cv op te sturen. Deze vacature sluit op 10 november 2020 wees er in dit geval dus snel bij!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-10-28 12:49:01 en het laatst bijgewerkt op 2020-10-28 12:49:01. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in zaandam en Overig. Het uurloon wordt geschat op 1800 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.