Onderhoudsmonteur E/I Zeeland

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Onderhoudsmonteur E/I. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Zeeland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

DOW Benelux is een van de grootste chemische bedrijven ter wereld. Er werken mensen van over heel de wereld en ze zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Aan deze grote fabrieken wordt natuurlijk onderhoud gepleegd. Heb je een MBO 4 opleiding richting Elektro&Instrumentatie? Zie jij jezelf al starten als onderhoudsmonteur bij Dow?Jij als onderhoudsmonteur bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderhoudstaken op een veilige, efficiënte en effectieve manier. Dit alles volgens een vastgesteld werkpakket.Wat bieden wij jou? 3000 – ? 3500 bruto per maand25 vakantiedagen&8.33% vakantietoeslagFulltime in dagdienstWie ben jijJe bent technisch en hebt kennis van elektro en instrumentatie. Daarnaast heb je ook:een afgeronde MBO 4 opleiding in een technische richtingVCA Volkennis van de Engels en Nederlandse taalWat ga je doenSamen met je team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de fabriek. Je geeft ondersteuning aan de plant en je repareert alle soorten apparatuur die binnen jouw vakgebied vallen. Andere belangrijke taken zijn:apparatuur uitlijneninstalleren van onderdelen en apparatuurplannen van onderhoud samen met de planner&werkcoördinator.test en meet alle soorten bedieningselementen en instrumenten.oplossen van storingen en problemenWaar ga je werkenDow Terneuzen heeft 17 fabrieken en is de opéén na grootste fabriek van Dow wereldwijd. Met ruim 3600 medewerkers met meer dan 50 nationaliteiten is Dow Terneuzen een diverse organisatie. Dow ondersteunt initiatieven en evenementen in Zeeuws Vlaanderen. Zo dragen zij bij aan het economische en maatschappelijke succes van de regio. Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen als Onderhoudsmedewerker, dan is Dow dé werkgever voor jou !Interesse gekregen in deze fantastische vacature van procesoperator? Solliciteer dan direct via de gele sollicitatiebutton! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Mail dan naar RTCflexcenterdow@randstad-tempoteam.nl of bel 0115-689850Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-04-29 16:10:16 en het laatst bijgewerkt op 2021-04-29 16:10:16. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Terneuzen en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 3500 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.