Operationeel technicus Drenthe

Ben jij op zoek naar een baan als Operationeel technicus? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Operationeel technicus. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Drenthe. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Mensen maken fouten, maar om er een echte puinhoop van te maken heb je een computer nodig! En dat is precies de reden dat wij op zoek zijn naar een operationeel technisch beheerder voor de Gemeente Assen. Ben jij een doorgewinterde ICT?er en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!wat bieden wij jouEen salaris tussen? 17,67 en ? 25,95Contract tot eind 2021 met kans op verlening!AssenWerken bij een gemeente!wie ben jijJij bent een enthousiaste ICT?er met een klantgerichte houding. Je bent geduldig en helpt een ander graag uit de brand met behulp van jouw kennis en ervaring. Daarnaast:Ben jij proactief en flexibelSta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterkHeb jij een groot analytisch vermogenHeb jij ruime kennis van: 1. Microsoft-technologieën (Windows 10, Windows Server, Active Directory, WSUS en Office 365)&2. VMware vSphere en VMware HorizonKennis en ervaring met ITIL en ISM processenEen aantal jaren ervaring in dit vakgebiedwat ga je doenAls operationeel beheerder ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de ICT omgeving. Je lost bijvoorbeeld 2e lijn incidenten op en zorgt voor het technische applicatie- en systeembeheer. Andere taken die voorbij zullen komen zijn:Het oplossen van incidenten en doorvoeren van changes conform gemaakte (ISM) afsprakenPreventieve beheertaken uitvoeren om de continuïteit en veiligheid van de ICT omgeving te waarborgenRegistreren en documenteren van je werkzaamhedenBeveiligen en adviseren m.b.t. de ICT infrastructuurParticiperen in projectenwaar ga je werkenJe gaat aan de slag voor de Gemeente Assen, in het team Technisch beheer. Het team technisch beheer wordt aangestuurd door de teamleider beheer en bestaat uit; 2 projectleiders, 5 technisch specialisten, 6 operationeel beheerders en een coördinator. Tezamen zorgen zij ervoor dat alles wat met ICT te maken heeft op rolletjes loopt.sollicitatieBen je enthousiast geworden en kijk je ernaar uit om het secretariaatsteam te komen versterken? Reageer dan via de button zodat wij contact met jou kunnen opnemen!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-08 17:51:40 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-08 17:51:40. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Assen en Overig. Het uurloon wordt geschat op 25 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.