Operator Overijssel

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Operator. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Overijssel. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

In deze functie ga jij er voor zorgen dat de lijn optimaal draait.Je gaat werken in een 5 ploegensysteem met een mooie ploegentoeslag van gemiddeld 44%.Wat bieden wij jouEen heel mooi salaris + 44% ploegentoeslagVerantwoordelijke functie met doorgroeipotentieFulltime dienstverbandWie ben jijJij beschikt over een Technische opleidingJe hebt kennis van hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniekJe hebt ervaring met de normen en richtlijnen m.b.t. kwaliteitseisen en de proceduresSchema’s en tekeningen kun jij lezenJe hebt ervaring met gecompliceerde meet- en controle apparatuurWat ga je doenJe gaat de productielijnen op de afdeling ombouwen en afstellen. Ook zorg je voor de (technische) staat van de productielijnen.Op de lijn ga je het product controleren op alle kwaliteitskenmerken, zowel tijdens productie als bij het gereed product.Storingen oplossen en in de toekomst voorkomen behoren ook tot jouw takenpakket.Waar ga je werkenBij Trivium is er een echte familiesfeer. Iedereen heeft nauw contact met elkaar en er werken zelfs hele families bij Trivium. Dit is een trots van Deventer en iedereen weet waar je het over hebt als je zegt dat je bij Trivium werkt. Je blijft hier een lange tijd werken en als je hier eerder gewerkt hebt, kom je hier graag terug! Wat ze hier maken? Producten van blik! Voornamelijk voor de voedingsmiddelenindustrie.Ben jij naar aanleiding van bovenstaande punten enthousiast geworden? Reageer dan direct middels onderstaande button en wij nemen z.s.m. contact met jou op.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-04-30 16:09:20 en het laatst bijgewerkt op 2021-04-30 16:09:20. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in DEVENTER en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 3750 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.