Orderpicker, Coop Overijssel

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Orderpicker, Coop. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Overijssel. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Jij houdt je hoofd wel koel! Werk in dagdiensten, dus lekker je avonden vrijén een mooi salaris verdienen van 11,91? Kom nu werken als logistiek medewerker bij de Coop Deventer!Wat bieden wij jouEen mooi bruto uurloon van?11,91, incl. toeslag.Volgende week al werk, Per direct beginnen!Een lekkere lunch in een gezellige kantine.Je avonden vrij, want je werkt in dagdiensten!De mogelijkheid om fulltime of parttime te werken!Wie ben jijJij vindt het niet erg om in de koud te werken. Verder is het handig als je ook:Eigen vervoer om naar Deventer te komen.De beschikbaarheid van minimaal een halfjaar, jouw logistieke krachten kunnen wij bij de Coop een langere tijd gebruiken.Geen probleem met de Nederlandse taal verstaan en begrijpen.Wat ga je doenBakjes vlees, pakken vla en een paar kratten sinaasappels. Wat een combinatie! Jij gaat dit orderpicken, als logistiek medewerker bij de Coop in Deventer! Hoe dan? Met het voicepick systeem! Die fluistert jou in het oor wat je nodig hebt. Schap en stelling? Check! Jij loopt ernaar toe, en verzamelt het product, hier kan jij jouw spierballen laten shinen! Heb je het compleet? Op naar het volgende product!Waar ga je werkenBij de Coop! Bij het distributiecentrum begint alles! Jij krijgt als logistiek medewerker veel verantwoordelijkheid. Maar je krijgt hier veel voor terug! Wil jij een volgende stap maken? Het hele team van de voormannen/vrouwen is begonnen als logistiek medewerker. Genoeg kansen dus. Naast alle kansen is er ook genoeg plezier. In de pauze geniet je van een goedkope en lekkere lunch. Ook staat er een voetbaltafel voor je klaar! Dus kan jij tijdens jouw pauze een lekker potje voetbal spelen.SollicitatieOnze nieuwe logistiek medewerker bij de Coop dat ben jij! Klik en solliciteer! Ik, Demi, bel je zo snel mogelijk. Vragen? Bel, app of mail mij op 038-4261999 / recruitment.noordoost@tempo-team.nlUiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-09 16:10:22 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-09 16:10:22. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in DEVENTER en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 11 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.