Orderpicker, Lekkerland Drenthe

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Orderpicker, Lekkerland. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Drenthe. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Geen Donderdag Meppeldag om je geld aan uit te geven. Ja, wat nu? Gewoon werken als orderpicker bij Lekkerland om geld te verdienen! Sparen voor je rijbewijs of voor een dure hobby was nog nooit zo dichtbij! Maar nu is het wél mogelijk. Ga aan de slag als orderpicker en verdien een uurloon van ? 12,04, 23+!Wat bieden wij jouEen loon van? 12,04 per uur vanaf 23+20 tot 25 uur per week aan de slagGenoeg vrije tijd voor jezelfWerken van week 18 tot en met week 36Heerlijk lunchen in de uitgebreide kantineElke week je salaris uitbetaaldWie ben jijDe fijne kneepjes leren we je ter plekke. Je buddy staat altijd voor je klaar. Daarnaast is het wel belangrijk dat je:Vanaf week 18 tot en met week 36 aaneengesloten kan werkenFlexibel inzetbaar bent van maandag tot en met vrijdag en bereid bent om langer door te werkenGoed Nederlands spreekt en minimaal 18 jaar bentWat ga je doenAllereerst krijg je uitleg van je eigen buddy! Als orderpicker sta je achter een eigen gedeelte aan de lopende band. Daar ga je de orders gedeeltelijk klaarzetten. Denk aan tabak, sigaretten maar ook sigaren en aanstekers. Dit doe je door een barcode in te scannen van de order. Dan ga je met een pick to light systeem samen met collega?s de orders klaar zetten. Je buddy leert je alle fijne kneepjes. Bestelling compleet? De bestellingen die je verzamelt gaan vervolgens samen met snoepgoed en verse broodjes onder andere naar tankstations. Je werkt op deze afdeling ongeveer 25 uur per week. De werktijden liggen van maandag tot enmet vrijdag tussen 07.00-12.00 en 15.00u tot 19.00u. Je dient dan ook beide tijden beschikbaar te zijn. Tevens is het handig als je minimaal 1.70m bent in verband met de hoogte van de stellingen. Ben je niet per direct beschikbaar? Geen probleem. Het is bijna wekelijks mogelijk om te starten. Dusgewoon solliciteren!Waar ga je werkenJij wordt de nieuwe orderpicker van Lekkerland in Meppel! Lekkerland stilt de lekkere trek. Ze bevoorraden onder andere tankstations van zoetigheid en tabak. Natuurlijk blijft er voor jou ook wat over. Het kloppende hart van het bedrijf is natuurlijk de kantine waar goed voor jou wordt gezorgd! Voor een paar euro scoor jij hier de lekkerste lunch.Nu alleen nog solliciteren. Dit doe je heel simpel via de knop. Toch nog vragen? Dan mag je mij altijd bellen. Mijn naam is Mirjam en je kunt mij bellen of whatsappen op 038-4261999. Tot snel!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-04-15 16:16:17 en het laatst bijgewerkt op 2021-04-15 16:16:17. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in MEPPEL en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 18 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.