Orderpicker Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Orderpicker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Orderpicker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Wil jij fulltime en voor langere tijd aan de slag als orderpicker bij een groot internationaal bedrijf? En daarbij ook nog eens ieder weekend vrij hebben? Dit is je kans!wat bieden wij jou?13,41 per uurPloegentoeslag van 15%, dus?15,42 per uur8,33% vakantietoeslagReiskostenvergoeding (vanaf 10 km)Een fulltime baan voor langere tijdWerkdagen maandag t/m vrijdagwie ben jijJe spreekt goed NederlandsJe werkt graag fulltime en in drie ploegen: 22:00 – 6:05, 6:00 – 14:05 en 14:00 – 22:05 uurErvaring als orderpicker is mooi meegenomen, maar niet vereistwat ga je doenAls orderpicker houd je je bezig met het picken van orders. Dat is logisch, toch? Bij Neways werk je onder andere met een handscanner en pick je voornamelijk kleine en fragiele componenten. Een beetje voorzichtigheid en nauwkeurig werken is dus belangrijk.waar ga je werkenNeways Advanced Applications is een bedrijf van de toekomst. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verbetering, assemblage en onderhoud van fijne elektronica, zoals chips en printplaten. Ontwikkeling en werkplezier staan centraal bij Neways, dus er is altijd voldoende aandacht voor jou als persoon. Dat merk je ook aan de sfeer, want die is erg open en gemoedelijk. Je gaat je dus waarschijnlijk snel thuis voelen.Wil jij graag aan de slag als orderpicker bij Neways? Solliciteer dan direct met jouw cv. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische intake.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SON EN BREUGEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 15 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.