Parttime Postbezorger op Zaterdag in Sambeek (5836 AE) Sambeek

Leuke bijbaan in Sambeek als Parttime Postbezorger op Zaterdag in Sambeek (5836 AE). Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van postnl.

Wat bieden wij je: De ideale bijbaan op zaterdag. € 9,90 per uur (afhankelijk van je leeftijd). Een vergoeding van € 8,00 per maand voor het gebruik van je smartphone tijdens je werk. Een vaste vergoeding voor het onderhouden van je fiets. 8% vakantiegeld (uitbetaald in mei). Extra gewerkte uren krijg je uitbetaald. Je mag ze ook opsparen en later opnemen als vrije dagen. Als medewerker van PostNL krijg je aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld festivaltickets, sneakers en elektronica.

Deze toffe bijbaan als Parttime Postbezorger op Zaterdag in Sambeek (5836 AE) is bij in Sambeek. Dat ligt in Boxmeer. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!