Pre sales solutions specialist Enschede

Pre sales solutions specialist
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Pre sales solutions specialist? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Enschede of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Overijssel voor Vincere Group B.V..

Switch IT Solutions, net als zes andere Nederlandse zusterbedrijven, deel uit van de Vincere Groep, een internationale beursgenoteerde ICT-specialist met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en Nederland. De kernwaarde van Vincere Groep? succes behalen als team ? wordt gevoed door de waarden beloften nakomen, streven naar verbetering, kosten beheersen en zaken eenvoudig houden. Vincere is goed vertegenwoordigd in heel Nederland met Switch IT Solutions als organisatie in het oosten. Functieomschrijving Als Pre Sales Solutions Specialist combineer je de techniek van IT met de dynamiek van commercie. Je weet precies wat de klant nodig heeft en vertaalt dit door naar de best passende oplossing. Klinkt dit goed? We hebben nu een plek vrij op onze afdeling! Hoe ziet jouw dag er als Pre Sales Solutions Specialist uit? De Pre Sales Solutions Specialist is verantwoordelijk voor de technische en commerciële ondersteuning van de sales organisatie. Binnen Switch werken we met standaard bouwstenen en we werken gezamenlijk met de afdeling architectuur. Je inventariseert de behoeften van de klant en adviseert de klant bij de keuze van een juiste IT-oplossing. Je schrijft adviezen ten behoeve van offertes en beheert de oplossingen zoals gedefinieerd in het Switch portfolio. Het portfolio wordt samen met R&D samengesteld en beheerd. Wij vragen Sales Development? Hanteren, bewaken en waar nodig bijstellen van het RFx Proces (RFP/RFQ/RFI)? Standaardisatie van de Switch oplossingen? Ontwikkelen, implementeren en updaten van gestandaardiseerde bouwstenen? Solution ontwerp + advies? Trusted Advisory voor een toegewezen aantal strategic accounts Operations? Samenstellen offertes? Orderinvoer van gewonnen opdrachten? Licentieverlengen aanbieden bij onze klanten en deze na opdracht invoeren in ons systeem. Klantdocumentatie? Zorgdragen voor afstemming met relevante afdeling(en) zodat de best passende oplossing geboden kan worden? Actieve deelname aan trainingen, seminars, beurzen etc. i.v.m. uitbreiding en kennisdeling van product- en marktontwikkelingen? Ontwikkelen en bewaken van de sales- en pre-sales contacten van de portfolio vendoren Wij bieden HBO werk&denkniveau (Informatica / BI / BI&M / CE) Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie Kennis van markt, klant&concurrentie Je bent proactief, stressbestendig en accuraat Goede communicatieve vaardigheden Nederlandse taal Je bent een echt organisatietalent

Deze Pre sales solutions specialist baan uit de sector IT is in Enschede. Dat is in de provincie Overijssel. Deze vacature is geplaatst door Vincere Group B.V. op de volgende datum/tijd: 2021-03-03 17:17:12 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.