Productiemedewerker Flevoland

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Productiemedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Flevoland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Wil je?11,15 per uur verdienen, kom dan werken als productiemedewerker bij Simei in Lelystad! Een fulltime baan bij productie met kleding voor alle mensen met detailhandel ervaring. Wacht niet en solliciteer!Wat bieden wij jouSalaris van?11,15 per uur vanaf 21 jaar e.o.Een fulltime baan!Avond toeslagen vanaf 19:00 uurReiskostenvergoedingMet toeslagen tot? 16,17 verdienenWie ben jijNaast dat je een gemotiveerde productiemedewerker bent, kun jij ook:In ploegen werken van 06:30 – 14:30 uur¬†en 14:30 – 22:30 uurVerstaanbaar maken in het Engels. Dit is de voertaal op de werkvloerMet een auto naar werk komenFulltime beschikbaarWat ga je doenSimei verzorgt de stomerij van Inditex (kleding van het bekende merk Zara!). Als productiemedewerker ben jij onderdeel van het gehele proces.Samen met jouw collega?s zorg je dat alle kleding uit de dozen gesorteerd wordt en opgehangen wordt.Daarnaast moet de kleding gelabeld worden en is het klaar voor de stoomtunnel.Het werken met targets motiveert jou om het tempo hoog te houden en ervoor te zorgen dat Inditex op tijd zijn orders binnen heeft.Vanuit Inditex verzenden ze de kleding weer naar de winkels van Zara over de gehele wereld!Waar ga je werkenJe gaat werken in een internationaal bedrijf met collega’s vanuit de hele wereld. Ze hebben een kantine waar je tijdens de pauze lekker kunt genieten van een bakkie of thee. Je neemt je eigen eten mee en er is genoeg ruimte om gezellig samen met collega?s pauze te houden en te lunchen.SollicitatieZie jij jezelf hier wel werken als productiemedewerker? Solliciteer dan nu op de vacature! Heb je nog vragen? Bel dan even naar 088-1269935 of mail naar noordwest.recruitment@temp-team.nl. Tot snel!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-07-21 14:01:15 en het laatst bijgewerkt op 2020-07-21 14:01:15. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in LELYSTAD en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 16 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.