Productiemedewerker Hout Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Productiemedewerker Hout? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Productiemedewerker Hout. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Noord-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Voor een aantal bedrijven in de kop van Noord-Holland zijn we op zoek naar houtbewerkers! Ben jij dol op de geur van gezaagd hout, werk je nauwkeurig en vind je het fijn de hele dag met hout in de weer te zijn? Laten we dan samen op zoek gaan naar het bedrijf dat het best bij jou past!wat bieden wij jouSamen op zoek naar jouw werkgeverWerken als houtbewerkerMisschien wel direct op contractwie ben jijWij zijn op zoek naar mensen die ervaring of affiniteit hebben met houtbewerking. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een nieuwe baan. Daarvoor is het uiteraard wel belangrijk dat je kan aantonen wat jouw ervaring of affiniteit is met houtbewerking.Ervaring of affiniteit met houtbewerkingToe aan een nieuwe baanwat ga je doenIndien jij reageert op deze vacature gaan wij samen met jou op zoek naar jouw nieuwe droombaan. Hiervoor is het belangrijk dat we met elkaar in contact komen zodat we weten wat jouw wensen zijn. In dit gesprek kan jij direct toelichten wat jouw relatie is met betrekking tot houtbewerking. Vervolgens zullen wij contact opnemen met de bedrijven in ons netwerk om jouw nieuwe baan te vinden.Kennismaking met RandstadSamen op zoek naar jouw nieuwe baanwaar ga je werkenOns netwerk bestaat uit verschillende houtbewerkingsbedrijven in de omgeving van Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder. Door met jou in gesprek te gaan kunnen we samen bepalen waar jij het best tot je recht komt.sollicitatieHerken jij jezelf in deze functie en wil je werken binnen dit mooie bedrijf? Reageer dan direct en wij nemen contact met je op.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-08-10 18:54:36 en het laatst bijgewerkt op 2021-08-10 18:54:36. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in heerhugowaard en Overig. Het uurloon wordt geschat op 2100 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.