Productiemedewerker Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Productiemedewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Productiemedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een baan als productiemedewerker?Voor een snel groeiend bedrijf op Ekkersrijt zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Heb jij technisch inzicht, twee rechterhanden en heb jij al ervaring als productiemedewerker? Lees dan snel verder!wat bieden wij jouEen hecht, enthousiast en gedreven team!Tijdelijk contract met uitzicht op langere termijnEkkersrijt, te bereiken met OVInterne opleidingen!wie ben jijJe bent energiek, gemotiveerd en hardwerkendJe bent handig en hebt technisch inzichtJe bent fysiek in ordeJe bent van dinsdag t/m zaterdag beschikbaarwat ga je doenAls productiemedewerker ga je aan de gang met het opbouwen van MatrassenJe gaat matrassen voor campers en caravans inmeten en plaatsenJe gaat verschillende schuimsoorten zagen en snijdenJe gaat matraskernen opbouwen, bestaande uit verschillende typen schuimJe gaat de eindproducten verpakken en verzendklaar makenwaar ga je werkenJe gaat werken bij een familie bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in op maat gemaakte matrassen voor in boten, campers maar ook voor thuis. Ze vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en hebben een enthousiast team van ongeveer 30 man. In de middag wordt er vaak samen gelunchtsollicitatieBen jij flexibel en iemand die van aanpakken houdt? Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op korte termijn beschikbaar? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alexander, Els of Veerle via 040-2606310.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SON EN BREUGEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 11 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.