Productiemedewerker Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Productiemedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Noord-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Ben jij de productiemedewerker die zijn of haar eigen fiets kan repareren wanneer die stuk is? Ben jij de productiemedewerker die andermans scooter repareert? Dan hebben wij jouw baan in de productie! Lees snel de vacature.Wat bieden wij jouEen goed salaris tussen? 2.100,- en ? 2.400,-Kans op een vast contractLeuke collega’sEen werkplek waar je veel leertFulltime baanWie ben jijJij als productiemedewerker vindt het erg leuk vinden om met je twee rechter handen aan de slag te gaan om deze baan tot een succes te maken. Maar wanneer word het echt een succes?Wanneer je affiniteit hebt met techniek/sleutelenWanneer je ervaring hebt als productiemedewerkerWanneer je het na december niet erg vindt om naar Medemblik te gaan voor je werkWat ga je doenBij een baan in de productie denk je dat je de hele dag achter de lopende band zit. Bij deze baan is dat niet zo. Bij deze baan ben je hele dag in de weer op je werkplek. Je zorgt er op je werkplek voor dat verwarmingselementen in elkaar worden gezet. Dat betekent dat je de ene dag een thermostaat in elkaar schroeft en de andere dag plaatjes vast maakt aan een bak. Eind van dit jaar gaat het bedrijf verhuizen. Daar kan jij ook je steentje aan bijdragen. Denk hierbij aan het opruimen van de zolder.Waar ga je werkenHet bedrijf waar je komt te werken is een specialist en producent in elektrotechnische verwarmingselementen. Denk daarbij aan verwarmingselementen voor de scheepsvaart, jachtbouw, horeca en (voedingsmiddelen)industrie. het bedrijf denkt graag mee met de klant, maar zeker ook met jou! Voor de verwarmingselementen worden de beste materialen gebruikt en wordt alles op maat gemaakt voor de klant. Samen met 8 andere collega’s op de werkplaats zorg je voor een blije en tevreden klanten.SollicitatieKlinkt deze uitdaging als jouw start van het nieuwe jaar? Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct via de vacature. Michael of Maarten neemt zo snel mogelijk contact met je op! Heb je toch nog wat vragen ? Bel ons dan op 0229-217247.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-07 16:12:28 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-07 16:12:28. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in MIDDENBEEMSTER en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 14 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.