Project manager

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Project manager? Lees dan snel verder over deze Project Management vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als Manager Projecten bij de Visser beheers je zelfstandig het gehele project. Je overlegt met het team over de planning, voortgang en opdracht/ontwerpwijzigingen. Jij hebt alle touwtjes in handen en geeft begeleiding en advies. Waar nodig verzorg je zelf de basic- en detail engineering, hierin zijn ook AutoCad 3D en 2D jou niet onbekend. Je onderhoudt contact met leveranciers en wil ook dat het goed verloopt. Jij wil er eigenlijk altijd voor zorgen dat het project veilig is,en kwaliteit heeft. Dit zijn naast controleregistraties en ontwerkverificaties jouw drijfveren. Ook zorg je voor goede schriftelijke rapportages. Jij bent een spin in het web en hebt ruime ervaring met projectmanagement en het aansturen van een team echte toppers. Een helicopterview is hiervoor natuurlijk een must! Kort maar krachtig; een uitdagende en verantwoordelijke functie!

Deze Project manager baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-05-10 09:25:22 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Project manager