Projectleider Leerdam

Projectleider
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Projectleider? Lees dan snel verder over deze Undefined vacature in Leerdam of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Utrecht voor Transfer Solutions.

Ben jij een projectmanager met IT affiniteit? Dan zoeken wij jou! Functieomschrijving Als groeiende organisatie voert Transfer Solutions steeds meer grote en interessante projecten uit. Samen met collega’s werk je aan deze opdrachten, waarbij je gebruik maakt van je sterke affiniteit c.q. ervaring met maatwerk software-ontwikkeling (minimaal 5 jaar). Tijdens een project zorg je voor een goede onderlinge communicatie: je bent een motivator en zorgt voor de juiste sfeer binnen je team. Je bewaakt de projectplanning, het budget en de kwaliteit van het project. Je signaleert tijdig risico’s, onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgever en je eigen management en rapporteert schriftelijk aan de opdrachtgever en andere betrokkenen. Hierbij ben je pro-actief en trekt de verantwoordelijkheid voor het project naar je toe. Je werk is heel afwisselend, omdat Transfer Solutions zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Soms werk je vanuit ons kantoor in Leerdam, een andere keer zit je bij de klant op locatie. Ook de duur van de opdracht varieert, de ene keer is een project binnen een paar weken afgerond, de andere keer ben je langer met een opdracht bezig. Wij vragen Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt een aantal jaren ervaring als projectleider op het gebied van maatwerk software-ontwikkeling Affiniteit met OutSystems, Oracle of low-code in het algemeen is een pré Je hebt kennis van c.q. ervaring met Scrum, continuous delivery en Test Driven Development zijn een pré Je hebt certificering op projectmanagement gebied zoals IPMA, Prince 2 of vergelijkbaar Je bent persoonlijk integer, analytisch sterk, resultaatgericht en besluitvaardig Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en je weet de brug te slaan tussen wat de klant wil en wat (technisch) mogelijk is Je hebt oog voor commerciële mogelijkheden Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en goed Engels Je bent in het bezit van een rijbewijs Wij bieden Trainingen en certificeringen, op onze kosten. Doorgroeimogelijkheden en specialisaties. Arbeidsvoorwaarden op maat. Leaseauto of vervoersbudget. Telefoonvergoeding en laptop. Goede pensioenregeling. Collectieve zorgverzekering. Netto onkostenvergoeding. Marktconform salaris. Bonusregeling op basis van individuele en bedrijfsprestatie. Een leuke verrassing, exclusief voor medewerkers. Daarnaast hebben we veel meetups, zoals kennisgroepen, informatieavonden, sportevenementen, game-avonden, personeels- en gezinsuitjes, en nog veel meer.

Deze Projectleider baan uit de sector Undefined is in Leerdam. Dat is in de provincie Utrecht. Deze vacature is geplaatst door Transfer Solutions op de volgende datum/tijd: 2021-09-13 17:30:12 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.