Projectmanager Breda

Projectmanager
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Projectmanager? Lees dan snel verder over deze Undefined vacature in Breda of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Noord-Brabant voor Appronto.

Ben jij de projectmanager die onze teams faciliteert bij het realiseren van innovatieve software oplossingen? Heb je ervaring in het managen van projecten volgens de agile principes? Sluit je dan aan bij Appronto. Functieomschrijving Als projectmanager breng je structuur aan in de projecten die volgens agile principes worden uitgevoerd bij onze toonaangevende opdrachtgevers zoals o.a. ING Bank, Nationale Hypotheek Garantie en Collin Crowdfund. Jij managet deze projecten volgens onze eigen Appronto Project Methodologie zodat ze volgens afspraak geleverd worden. Dit betekent dat je scope, doorlooptijd en budget voortdurend inzichtelijk hebt. Je faciliteert de teams zodat die optimaal hun werk kunnen doen. Verder ondersteun je onze sales bij het calculeren van nieuwe projecten door het maken van begrotingen en het inventariseren van risico?s. Je vindt het leuk om met onzekerheden om te gaan welke inherent zijn aan innovatieve softwareontwikkeling, daarbij houd je altijd oog voor de mens achter de klant, andere leveranciers en je collega?s. Wij vragen Je bent de ervaren projectmanager met ervaring in Scrum Agile projecten. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent bij voorkeur gecertificeerd Scrum Master. Je hebt ervaring met het aansturen van (ontwikkel)teams en hebt verschillende succesvolle projecten op je cv staan. Als projectmanager krijg je het iedere keer voor elkaar om je team en de klant in de juiste richting te bewegen. Je bent ook, als de druk toeneemt, in staat creatieve oplossingen te bedenken voor probleemsituaties die zich voordoen. Je blijft doorlopend de verwachtingen van de klant managen en bent pas tevreden als de klant tevreden is. Verder heb je??minimaal een afgeronde IT-gerelateerde opleiding op HBO-niveau;?ten minste 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van agile projectmanagement in de softwareontwikkeling;?de bereidheid om te reizen binnen Nederland;?de Nederlandse en Engelse taal – in woord en schrift – onder de knie. Wij bieden Je bent de ervaren projectmanager met ervaring in Scrum Agile projecten. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent bij voorkeur gecertificeerd Scrum Master. Je hebt ervaring met het aansturen van (ontwikkel)teams en hebt verschillende succesvolle projecten op je cv staan. Als projectmanager krijg je het iedere keer voor elkaar om je team en de klant in de juiste richting te bewegen. Je bent ook, als de druk toeneemt, in staat creatieve oplossingen te bedenken voor probleemsituaties die zich voordoen. Je blijft doorlopend de verwachtingen van de klant managen en bent pas tevreden als de klant tevreden is. Verder heb je??minimaal een afgeronde IT-gerelateerde opleiding op HBO-niveau;?ten minste 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van agile projectmanagement in de softwareontwikkeling;?de bereidheid om te reizen binnen Nederland;?de Nederlandse en Engelse taal – in woord en schrift – onder de knie.

Deze Projectmanager baan uit de sector Undefined is in Breda. Dat is in de provincie Noord-Brabant. Deze vacature is geplaatst door Appronto op de volgende datum/tijd: 2021-01-11 17:16:13 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.