Python Full-Stack Developer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Python Full-Stack Developer? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

WIJZIG Ons team bestaat uit diverse, internationale analisten dat zich op een creatieve manier over complexe vraagstukken buigt. Zo creëren wij met behulp van ervaringsdata toepassingen voor organisaties, die hun complexe vraagstukken helpen op te lossen. Wij groeien gestaag en nieuwe opdrachten volgen elkaar in hoog tempo op. De bedrijven waar wij voor werken komen komen uit variërende sectoren; van onderwijs tot verzekeringen tot de fruitsector. De steeds veranderende context, nieuwe vraagstukken en nieuwe data houdt ons scherp: de kans op sleur is zeer klein. Deze hoge dynamiek vergt een goede dosis stressbestendigheid en leergierigheid. Het gebruik van data zonder concreet doel vinden wij maar zinloos. Vind jij dat ookén ben jij: Een leuk, behulpzaam persoon met een scherpe, kritische blik? Enthousiast om aan de slag te gaan met unieke projecten? Iemand die zich niet uit het veld laten slaan Gezegend met passie, humor en vrijheid? Een creatieve oplosser voor uitdagingen en problemen?

Deze Python Full-Stack Developer baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-03-10 13:34:18 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.