Reachtruck / heftruckchauffeur Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Reachtruck / heftruckchauffeur? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Reachtruck / heftruckchauffeur. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Wij zijn van de Haven&Logistiek afdeling binnen Randstad Zuid-West. Wij hebben grote logistieke spelers als klant. In deze tijden is er steeds meer vraag naar goede heftruck of reachtruckchauffeurs. Daarom zijn wij op zoek naar jou!We gaan graag het gesprek aan om te kijken bij welke van onze klanten jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.wat bieden wij jouGrote logistieke spelersMogelijkheid om door te groeienMooi startsalaris tussen de?10,50 en ?1240u per week, geen ploegendienstenwie ben jijWij zijn op zoek naar kandidaten die al eerder in een magazijn ervaring hebben opgedaan. Onze klanten liggen qua locatie verspreid, zoals bijvoorbeeld op de Maasvlakte, Botlek of Rotterdam Albrandswaard. Tijdens een persoonlijk gesprek willen we samen met jou kijken naar de mogelijkheden.In het bezit van een geldig heftruck en/of reachtruckcertificaatErvaring in een magazijnOp zoek naar afwisselend werkwat ga je doenJe komt in een groot magazijn te werken. Je voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit het besturen van een reach- of heftruck. Daarnaast kan het ook zijn dat je deze werkzaamheden afwisselt met laden/lossen of orderpicken.Werkzaamheden in het magazijn van A tot Zwaar ga je werkenOnze klanten richten zich op zeer uiteenlopende sectoren. Zo hebben wij klanten die in de voedingsmiddelen zitten, maar ook klanten die luxe goederen opslaan. In een persoonlijk gesprek kijken we waar jij het beste aan de slag zou kunnen.Werkdagen van maandag t/m vrijdagWerktijden liggen tussen 7.30 – 17.00uInteresse? Of wil je meer informatie? Solliciteer direct!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-03-02 17:15:23 en het laatst bijgewerkt op 2021-03-02 17:15:23. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in MAASVLAKTE ROTTERDAM en Overig. Het uurloon wordt geschat op 12 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.