Reachtruckchauffeur / logistiek medewerker Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Reachtruckchauffeur / logistiek medewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Reachtruckchauffeur / logistiek medewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Als logistiek medewerker heb jij in deze organisatie in de voedingsmiddelenindustrie een afwisselende en uitdagende baan! Een groot gedeelte van de werkzaamheden vindt plaats met de reachtruck, maar natuurlijk komt er meer bij kijken. Nieuwsgierig geworden naar deze fulltime baan in de 2-ploegendienst? Lees dan zeker even verder!wat bieden wij jou? 2237 bruto per maand bij 21 jaar en ouder.een logistieke uitdaging voor de lange termijninformele sfeer in een professionele organisatiewerken in een 2-ploegendienst tussen 06:00 – 21:00wie ben jijIn deze leuke fulltime functie kun jij jouw logistieke affiniteit naar hartenlust inzetten. Geen dag is hetzelfde, maar met jouw flexibele en gemotiveerde instelling kun jij alles de baas! Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle logistieke taken. Jouw goede rijvaardigheid op de reachtruck mag jij hier volop laten zien. Met tempo verplaats jij allerlei goederen, zonder nauwkeurigheid en veiligheid uit het oog te verliezen. Onderstaande punten zijn in ieder geval van belang:Je hebt al enige ervaring in de logistiek of het magazijn.Je hebt ervaring op de reachtruck (en bij voorkeur ook een geldig certificaat)Je werkt graag in een 2-ploegendienst (hier krijg je natuurlijk een mooie toeslag boven op jouw salaris voor terug).Je kunt gemakkelijk op locatie komen, ook buiten kantoortijden.wat ga je doenAls logistiek medewerker ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het volledige dagelijkse logistieke proces. Een mooie en afwisselende uitdaging gezien de enorme dynamiek op de werkvloer. Naast jouw logistieke taken ben jij ook aanspreekpunt voor chauffeurs en eventuele bezoekers. Je gaat aan de slag met:Het laden en lossen van vrachtwagens (met de reachtruck).Producten op de juiste plaats in het magazijn opslaan.Het picken van orders vanuit het magazijn of de koeling.Het verzendklaar maken van de orders en deze voorzien van juiste vrachtbrieven.waar ga je werkenJe komt te werken in een inspirerende werkomgeving bij een internationale organisatie in de levensmiddelen. Met productielocaties over de hele wereld is het een professionele organisatie met voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Bovenal heerst er een informele werksfeer en kom je te werken in een nette en schone werkomgeving.Een mooie logistieke uitdaging voor de lange termijn.Een goed startsalaris en een mooie toeslag voor het werken in een 2-ploegendienst.Naast jouw salaris ook opbouw van 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar.sollicitatieDenk jij met jouw logistieke affiniteit en ervaring goed op de functie te passen? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren met een korte motivatie en een recent cv.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-04 17:52:47 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-04 17:52:47. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Sliedrecht en Overig. Het uurloon wordt geschat op 12 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.