Receptioniste m/v Den Haag Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Receptioniste m/v Den Haag. Deze part-time vacature is uit de categorie Klantenservice / Call centre / Receptie bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Krijg jij energie van mensen een warm welkom geven? Bel me dan om te kijken naar de mogelijkheden!Wat bieden wij jou?11-?12 bruto per uurDynamische trainingen via SPARQ24 vakantiedagen naar rato8,33% vakantiegeldWie ben jijJij bent een warme persoonlijkheid, die graag het verschil maakt bij onze klanten!Ben je 16 – 32 uur per week beschikbaar en wil je aan de slag als receptioniste? Dan kunnen wij iets voor je betekenen!Belangrijk is wel dat je ervaring hebt als gastvrouw/-heer of als receptioniste.Daarnaast is een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal belangrijk.Wat ga je doenOnze klanten zijn voornamelijk in de zakelijke dienstverlening. Hier heb je mogelijkheden, variĆ«rend van 16-32 uur. Je werkt dan wel vaste uren/tijden. Wil je meer flexibiliteit? Kan ook. Kijk dan even naar onze andere vacatures. ;)Waar ga je werkenHeb jij een grote passie voor hospitality?Een bezoeker heeft direct bij het binnenkomen van een organisatie een indruk: wordt hij normaal vriendelijk ontvangen of maak jij echt het verschil in de ontvangst en misschien wel in iemand zijn dag? Bij SPARQ staan we voor ontvangstbeleving en maken wij als organisatie met onze mensen het verschil bij onze klanten!In de regio Den Haag kun je aan de slag als receptioniste van 16-32 uur.SollicitatieHeb je nog vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op! Ik sta je graag te woord!Ik ben bereikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-04-30 16:09:20 en het laatst bijgewerkt op 2021-04-30 16:09:20. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ‘S-GRAVENHAGE en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 12 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.