Relatiebeheerder / Samensteller

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Relatiebeheerder / Samensteller? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

AXP zoekt voor haar vestiging in Amsterdam een administratieve zwaargewicht, met passie voor het optimaliseren van klantenadministraties van ondernemers in diverse branches. De administraties worden digitaal verwerkt door administratiemedewerkers in Amsterdam en Rotterdam. AXP beschikt over state-of the art tools om het proces van administratieverwerking tot het samenstellen van de jaarrekeningen te monitoren. De administratieafdeling wordt ondersteund door ervaren fiscale medewerkers. Wij zijn gevestigd in een representatief kantoor aan de Gatwickstraat, op loopafstand van het treinstation Amsterdam-Sloterdijk.

Deze Relatiebeheerder / Samensteller baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-08-13 09:23:17 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.