Salarisadministrateur

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:andwork / vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Salarisadministrateur? Lees dan snel verder over deze Administratief vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als ervaren salarisadministrateur weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om een eigen klantenportefeuille te verzorgen. Er staat je een dynamische en afwisselende baan te wachten. Je controleert de aangeleverde gegevens van klanten, brengt daarin mutaties aan en draait de salarisstroken. Je signaleert problemen en neemt vervolgens zelf contact op met de klant. Met jouw klantgerichte instelling weet je een goede band op te bouwen. Zijn er veranderingen binnen de verschillende CAO?s of de wetgeving? Dan weet jij als eerste wat er speelt en brengt dit intern en extern over. Jij zet je kennis in op het gebied van fiscaliteit, sociale verzekeringen, arbeidsrecht, pensioenen, werknemersverzekeringen en hrm in samenwerking met je collega?s en andere disciplines binnen kantoor. Je gaat je bezighouden met… Het controleren van de aangeleverde gegevens van klanten, het aanbrengen van mutaties en het draaien van de salarisstroken; Het signaleren van problemen en dit vervolgens oppakken met de klant; Veranderingen binnen de verschillende CAO?s of de wetgeving. Jij weet als eerste wat er speelt en brengt dit intern en extern over; Klanten helpen met het digitaliseren van de salarisadministratie.

Deze Salarisadministrateur baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-11-27 18:33:19 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.