Sales support medewerker Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Sales support medewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Sales support medewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Sales / Verkoop / Commercieel bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Heb je ervaring als sales support medewerker en ben je op zoek naar een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is dit jouw baan!wat bieden wij jou?2453 tot ?3152 p/m, afhankelijk van ervaringFulltime baan voor 6 maanden, kans op verlenging8,33% vakantietoeslagReiskostenvergoedingFlexibele tijden, zelf in te delen: 6:50?17:50 uurwie ben jijJe hebt een afgeronde hbo opleiding.Ervaring met commerciële processen, bijvoorbeeld in een sales support of commerciële binnendienst functie.Goede kennis van outlook, Excel en het is een pré als je kennis hebt van Infor LN.Je spreekt Nederlands en Engels.Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 6 maanden, ook tijdens de vakantieperiode.wat ga je doenAls sales support medewerker ben je samen met de accountmanager verantwoordelijk voor het optimaal mogelijk bedienen van de klant. Je maakt offertes en zorgt ervoor dat administratief gezien alles in orde is. Daarnaast heb je regelmatig telefonisch contact met de klant om de voortgang te bespreken. Je bent met name verantwoordelijk vooréén groot account waardoor je alle ruimte krijgt om een goede relatie op te bouwen en je klant zo optimaal mogelijk te bedienen. Vanuit jouw rol vervul je een signaalfunctie waarbij je de spil bent tussen de accountmanager, inkoop, shopfloor controllers, de productieplanning en de klant.waar ga je werkenJe gaat aan de slag bij Neways, een groot internationaal elektronicabedrijf dat is gevestigd op Science Park Eindhoven in Son. Het bedrijf maakt producten die gebruikt worden in sectoren als de halfgeleider-, medische, automotive-, telecom- en defensie-industrie. Je komt te werken op een gezellige en informele afdeling en zit in een kantoortuin waar je samenwerkt met de planners, inkopers, account engineers en quality engineers. Na verloop van tijd bestaat er de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.Wil jij binnenkort aan de slag als sales support medewerker? Solliciteer direct!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SON EN BREUGEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 3153 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.