Salesforce Developer

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:andwork / vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Salesforce Developer? Lees dan snel verder over deze Dynamics / Salesforce vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Redbook zoekt developers met de nodige ervaring, met goede communicatieve eigenschappen en affiniteit met Agile methoden en technieken. Als Developer bij Redbook ben je betrokken bij interessante projecten in het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten. De activiteiten worden veelal bij onze klanten uitgevoerd, maar ook bij ons op de fabriek. Je krijgt bij Redbook een ondernemende functie waarin leren en doorgroeien wordt gestimuleerd en waarin je successen deelt met je collega?s en de organisatie. Je wordt opgeleid op het gebied van development op Force.com, het platform waarop Salesforce CRM is gebouwd en inmiddels tal van organisaties hun organisatiehuishouding baseren.

Deze Salesforce Developer baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-02-18 18:16:21 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.