SAP Functioneel Applicatiebeheer Consultant Undefined

SAP Functioneel Applicatiebeheer Consultant
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als SAP Functioneel Applicatiebeheer Consultant? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Undefined of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Undefined voor Xperi.

Binnen het projectteam van Xperi zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste Senior SAP Functioneel Applicatiebeheer Consultant Functieomschrijving Als Senior SAP Functioneel Applicatiebeheer Consultant krijg je de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en continuïteit van de SAP applicaties van onze klanten. Je maakt de vertaalslag van gebruikerswensen naar functionele specificaties en zorgt ervoor dat gebruikers optimaal kunnen werken. Je bent verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten door de eindgebruiker en zorgt dat storingen worden verholpen. Deze werkzaamheden verricht je in een hecht teamverband waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. Wij vragen Persoonlijk profiel:? Je beschikt over een HBO/ WO werk- en denkniveau;? Je bent klantgericht;? Je bent in staat om te opereren in een dynamische omgeving met veel verantwoordelijkheid en vrijheid;? Je kunt zelfstandig je werkzaamheden verrichten en bent ook een teamspeler;? Je bent communicatief sterk, zowel in woord als op schrift; Werkervaring en kennis:? Je hebt minimaal 4 tot 10 jaar recente relevante SAP ervaring in beheer en/of projecten;? Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met de SAP modules MM / SD in brede zin;? Het is een pre als je ervaring hebt met meer functionele modules (PS/CS/), ABAP programming en S/4 HANA Enterprise Management;? Het is een pre als je ervaring hebt met de ITIL processen zoals incident management, change management; Wij bieden Een afwisselende baan in een dynamische, innovatieve werkomgeving waarbij techniek het speerpunt vormt. Je werkt samen met enthousiaste collega´s voor kleine en middelgrote bedrijven in een hecht team waarin je alle ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Ook de primaire en secundaire arbeidvoorwaarden van Xperi zijn professioneel en innovatief. We bieden je o.a. een goed salaris, de mogelijkheid te participeren in de organisatie en veel mogelijkheden om je persoonlijke wensen in te vullen. Kortom, werken bij Xperi is een ervaring op zich en een goede stap voorwaarts in je carrière.

Deze SAP Functioneel Applicatiebeheer Consultant baan uit de sector IT is in Undefined. Dat is in de provincie Undefined. Deze vacature is geplaatst door Xperi op de volgende datum/tijd: 2021-01-21 08:16:14 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.