Scanmedewerker (vakantiewerk) Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Scanmedewerker (vakantiewerk)? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Scanmedewerker (vakantiewerk). Deze part-time vacature is uit de categorie Administratief / Secretarieel bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker bij Iddink iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Goirle.wat bieden wij jouuurloon afhankelijk van leeftijd? 3,07 – ? 10,24korte klus, 1 dag werkende ultieme vakantiebaanmogelijkheid te werken met vrienden en vriendinnenwie ben jijJij bent op zoek naar vakantiewerk. Jij wil geld verdienen in het begin van je vakantie. Dan kan je je hele vakantie genieten van jouw salaris. Je bent vriendelijk en kan goed met mensen omgaan. Een lange werkdag vind je geen probleem.beschikbaar op 20 juliwat ga je doenAls scanmedewerker zorg jij dat leerlingen hun schoolboeken kunnen inleveren. De leerling levert zijn of haar boeken bij jou in. Jij controleert of de leerling de goede boeken inlevert. Daarbij let op schade aan de boeken. Daarna scan je alle boeken en leg je ze in de juist rolcontainer. Ondertussen maak je gezellig een praatje met de leerling of een collega!boeken aannemenboeken controleren (volledigheid en schade)boeken scannenboeken in de rolcontainer leggenwaar ga je werkenJe gaat werken voor Iddink Learning Materials. Iddink specialiseert zich in het leveren van leermiddelen aan meer dan 375.000 leerlingen in BelgiĆ« en Nederland. Iddink is gevestigd in Ede. Jij werkt op een middelbare school in Goirle. Zo kunnen de leerlingen hun boeken op hun eigen school inleveren.middelbare school in GoirlesollicitatieKun jij je helemaal vinden in deze vacature? Wil jij graag als scanmedewerker aan de slag? Solliciteer dan snel! Klik hieronder op de knop ‘solliciteren’.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in GOIRLE en Overig. Het uurloon wordt geschat op 10 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.