Schoonmaak parttime 13 uur Brakel

Leuke bijbaan in Brakel als Schoonmaak parttime 13 uur. Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van WerkTalent.

Interieurverzorgster/facilitair medewerker gezocht voor 10-13 uur in de week! Ben je woonachtig in, of in de buurt van Brakel? Onze opdrachtgever is opzoek naar iemand die hen kan ondersteunen in de vakantieperiode. Dit gaat om week 35 t/m 38. Deze parttime functie is goed te combineren met een andere bijbaan, studie of avonddienst. Er is kans dat je na deze vakantieperiode vaker wordt ingezet, maar dit is geen garantie. Het gaat om een kantoorpand waarin de kantoren, toiletten en de kantine iedere ochtend worden schoongemaakt tussen 08:00 en 10:00 uur.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben we jou te bieden?

  • Parttime functie;
  • In de buurt van je woonplaats;
  • Flexibel in te delen werktijden;
  • Salaris volgens schoonmaak cao;
  • Vast werk voor onbepaalde tijd.

Deze toffe bijbaan als Schoonmaak parttime 13 uur is bij in Brakel, 5306AX. Dat ligt in Zaltbommel. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!