Schoonmaker, Aviko Gelderland

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:bijbanen / tempo team

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Schoonmaker, Aviko. Deze part-time vacature is uit de categorie Schoonmaak / Huishouding / Reinigen bij een bedrijf in de regio Gelderland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Een bijbaan in de schoonmaak voor gemiddeld 10 uur per week bij een groot en bekend bedrijf? Daar ook nog eens een salaris van?10,86 per uur mee verdienen?! Dan zijn Aviko en jij de perfecte match samen! Solliciteer snel als schoonmaker en zorg dat je over 2 weken je eerste salaris al op zak hebt!Wat bieden wij jouCenten! Namelijk?10,86 per uurPer direct aan de slag voor 9 of 10 uur per weekEen baan voor langere tijdWeekend en avondtoeslagWerken bij een groot en bekend bedrijfWie ben jijAls schoonmaker is het fijn als je al enige ervaring hebt opgedaan. Heb je dat niet? Dan is dat ook geen probleem. Verder ben je:Per direct beschikbaarSpreek en begrijp je goed Nederlands i.v.m. veiligheidsregels en instructiesBen je beschikbaar op maandag, donderdag en zaterdag.Wat ga je doenAls schoonmaker hou jij je bezig met…? Ja precies, schoonmaken! Met een doekje hier en een spraytje daar zorg jij dat kantoren en kantines weer spik en span zijn! Ook sta jij te swingen met een stofzuiger of dweil, zodat ook de vloeren weer shinen als nooit tevoren! Je kunt kiezen of je 2 of 3 dagen werkt. Werk jij graag 3 dagen? Dan werk je op maandag van 17:00-21:00 uur, donderdag van 17:00-18:00 en zaterdag van 07:00-12:00 uur. Komt 2 dagen jou beter uit? Ook prima! Dan werk je op donderdag van 17:00-21:00 uur en op zaterdag van 07:00-12:00 uur. De keuze is reuze!Waar ga je werkenWie A zegt, moet ook viko zeggen! Hét bedrijf van de regio. Niet te missen natuurlijk met die lekkere geur die in Steenderen hangt. Wist je dat elke Nederlander per jaar ongeveer 18 kilo friet eet? Dat is flink wat! Werk genoeg dus. Bij Aviko houden we van een lolletje op z?n tijd, korte lijntjes en een fijne werksfeer. Elke dag weer zetten we de schouders eronder om de beste, Hollandse patat te produceren! (sorry, België, het is patat.)Zit er maaréén ding op hé? Solliciteer nu als schoonmaker en begin per direct aan je nieuwe baan! Over twee weken heb jij je eerste centen al op zak. Heb je vragen? WhatsApp mij op 06-12685880, bel op 038-4261999 of stuur een mail naar recruitment.noordoost@tempo-team.nl. We spreken elkaar snel!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-12-01 12:40:17 en het laatst bijgewerkt op 2020-12-01 12:40:17. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in STEENDEREN en Aviko BV. Het uurloon wordt geschat op 10 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.