Senior assistent accountant Controlepraktijk

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior assistent accountant Controlepraktijk? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Als senior assistent accountant, in ons kantoor in Barendrecht, maak je deel uit van een hecht controleteam. Waarbij je samen met andere afdelingen de volledige dienstverlening verzorgt voor de (controle)klanten. Door onze Rotterdamse mentaliteit steekt iedereen de handen uit de mouwen om de beste resultaten neer te zetten. Wat ga je doen? -Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de klant; -Je controleert zelfstandig diverse jaarrekeningposten; -Je levert een bijdrage aan de praktijkontwikkeling; -Je voert data-analyses uit; -Je toetst de administratieve organisatie en interne beheersing van de klant; -Je denkt met de rest van je team mee over de verbeter- en adviespunten voor de klant.

Deze Senior assistent accountant Controlepraktijk baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-06-24 10:09:17 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.