Senior C# .Net ontwikkelaar Dordrecht

Senior C# .Net ontwikkelaar
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior C# .Net ontwikkelaar? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Dordrecht of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Zuid-Holland voor Prosoftware.

Bij Prosoftware ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze softwareproducten. Je werkt in een team met 6 andere ontwikkelaars van verschillende niveaus. Als echte senior voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de code van de applicaties. Je werkt samen met juniors, mediors en seniors en je hebt korte lijnen met ons testteam. Naast het meewerken aan de software, ben jij een vraagbaak voor collega’s. Functieomschrijving Je bouwt mee aan verschillende webapplicaties door het oplossen van complexe bugs aan de hand van het beschreven probleem en de gewenste oplossing in ons issuesysteem Je werkt mee aan uitbreidingen van verschillende webapplicaties en apps door nieuwe of verbeterde functionaliteiten te bouwen aan de hand van de beschreven wens in ons issuesysteem Je begeleidt junior ontwikkelaars technisch inhoudelijk Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van updates van onze verschillende softwareproducten Wij vragen Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau Je hebt ruime ervaring in en kennis van de volgende talen: Asp.NET framework Webforms Asp.NET Core Asp.Net MVC Javascript/JQuery CSS3 SQL Angular Je hebt ruime ervaring met en kennis van de volgende technieken/frameworks: SVN Entity Frameworks DevExpress XPO Telerik API First- Design Patterns Kennis van de volgende technieken is mooi meegenomen: Nativescript Razor Wij bieden Wij bieden een marktconform salaris Prosoftware is een ambitieuze organisatie, dus groei jij met ons mee? Binnen Prosoftware hangt er een informele sfeer, zijn de lijnen kort en hebben wij een echte hands-on mentaliteit We werken in 1 grote ruimte dagelijks samen aan een mooi product en dito dienstverlening voor onze klanten

Deze Senior C# .Net ontwikkelaar baan uit de sector IT is in Dordrecht. Dat is in de provincie Zuid-Holland. Deze vacature is geplaatst door Prosoftware op de volgende datum/tijd: 2020-01-07 12:08:16 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.