Senior Data Science Consultant Undefined

Senior Data Science Consultant
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior Data Science Consultant? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Undefined of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Undefined voor InCore Solutions B.V..

Je bent gek op data en wordt enthousiast als je deze data kunt omzetten in waardevolle informatie. Je maakt graag een vertaalslag van mathematische modellen naar een werkende oplossing. Functieomschrijving Je bent gek op data en wordt enthousiast als je deze data kunt omzetten in waardevolle informatie. Je maakt graag een vertaalslag van mathematische modellen naar een werkende oplossing. De Data Scientist die wij zoeken bij Incore Solutions heeft uitstekende analytische kennis en vaardigheden en heeft interesse in nieuwe (open source) tooling&data science technieken. Denk aan Elastic search, deep learning, advanced tekst mining en artificial intelligence. In de functie Data Science Consultant werk je, samen met je collega?s, aan uitdagende datavraagstukken. Wij vragen Minimaal een afgeronde HBO of WO-opleiding 3? 5 jaar werkervaring op gebied van Business Intelligence, Data Science en/of Big Data Kennis en ervaring metéén of meerdere Data Science of Machine Learning tools zoals (R, SPSS, Matlab, Hadoop, Spark) Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Engels en Nederlands) Wij bieden Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in nieuwe technologieën Diverse klanten in binnen- en buitenland Groep van leuke en betrokken collega?s

Deze Senior Data Science Consultant baan uit de sector IT is in Undefined. Dat is in de provincie Undefined. Deze vacature is geplaatst door InCore Solutions B.V. op de volgende datum/tijd: 2020-07-07 12:18:18 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.