Senior Developer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior Developer? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Wij zijn op zoek naar versterking van ons 3Di team. Een team hoogopgeleide professionals die samen werken aan het uitbouwen van een complex en uitdagend software product. 3Di is cloud-based hydrodynamische software, (https://3diwatermanagement.com/). Het wordt wereldwijd ingezet bij overstromingsproblematiek, duurzame stedelijke ontwikkeling en studies in relatie tot voedselzekerheid. De technologie in een notendop: Het is een REST API (openapi) gebouwd in Django en FastApi waarmee interactief hydrodynamische berekeningen kunnen worden uitgevoerd. Tijdens de berekening kunnen resultaten al opgevraagd worden door gebruik te maken van websockets. De berekeningen worden uitgevoerd in een Fortran rekenkern met een Python schil. Elke berekening wordt dynamisch opgestart in een Docker instantie.

Deze Senior Developer baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-04-12 18:24:18 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.