Senior Front-end Developer

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:andwork / vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior Front-end Developer? Lees dan snel verder over deze Front-end Development vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Wij bieden een energieke werkomgeving binnen een team van jonge, gedreven ontwikkelaars. Binnen ons innovatieve, internationaal opererende bureau in Amersfoort leer je hands-on door concrete opdrachten. De cultuur binnen het team is direct en persoonlijk. Je kunt je dus zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Als frontend developer bouw je mee aan de toekomst van mobility as a service! Je wordt onderdeel van het ontwikkelteam dat verantwoordelijk is voor de techniek van het hele systeem. We werken volgens de Scrum methodiek. Je gaat meedenken en bouwen aan een innovatief product, met een ontwikkelstack waar wij heel blij van worden: In het backend gebruiken we Python / Django / Postgres / Elastic / AWS / Docker. Voor het frontend gebruiken we o.a. React Native / JavaScript/ Next.js

Deze Senior Front-end Developer baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-10-17 11:18:18 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.