Senior Network Engineer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior Network Engineer? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Als Senior Network Engineer ben je bij Falco vooral bezig met het ontwerpen, implementeren en uitwerken van nieuwe ontwerpen, het uitvoeren van complexe changes en het oplossen van lastige problemen. Je helpt onze Junior Network Engineers met incidenten en changes en werkt samen met onze Medior Network Engineers aan ontwerpen en projecten. Door de grote verscheidenheid aan klanten, technieken en vendoren ontwerp, bouw en beheer je maatwerk omgevingen die zeer uiteenlopen, maar altijd bedrijfskritisch en interessant zijn. Hierdoor zal je je breed kunnen (moeten!) ontwikkelen en is geen dag hetzelfde. De belangrijkste taken die in deze functie naar voren komen zijn: Het maken van high en low level (network) designs Samen met je collega?s werken aan een toekomstbestendige infrastructuur voor onze klanten Het zijn van een gelijkwaardige gesprekspartner van de verschillende partijen waarmee je contact hebt 2e lijn 24/7 stand-by diensten draaien Pre-sales activiteiten

Deze Senior Network Engineer baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-09-16 16:34:22 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.