Senior Node.js / TypeScript Developer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior Node.js / TypeScript Developer? Lees dan snel verder over deze Front-end Development vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Je komt te werken in een van onze development teams, waar je op inhoud een leidende rol hebt. De standplaats is Lelystad, maar sinds Corona werken we remote. Dat blijven we daarna ook grotendeels doen. Wel vinden we het belangrijk dat we elkaar ook fysiek ontmoeten. Zodra dat weer mogelijk is, zullen we dat 1 a 2 dagen per week doen. Zo bouwen wij verder aan ons moderne platform en ontwikkelen het hele jaar door aan nieuwe ideeën en producten. Wij werken in multidisciplinaire productteams. Dat betekent dat je niet alleen samenwerkt met ontwikkelaars, maar ook marketeers en klantbeleving. Je werkt intensief samen en houdt elkaar scherp door middel van code reviews en pair programmering. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën uit te werken en bovenal werk je veel met de nieuwste technieken. Wij vinden het leuk om alles net even anders te doen dan de rest!

Deze Senior Node.js / TypeScript Developer baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-04-19 09:22:20 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Senior Node.js / TypeScript Developer