Senior PPC specialist Eindhoven

Senior PPC specialist
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior PPC specialist? Lees dan snel verder over deze Other vacature in Eindhoven of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Noord-Brabant voor no.dots.

Wij zijn no.dots en we hebben ongelooflijk veel passie voor wat we doen. Met een team van jonge en extreem gedreven medewerkers werken we aan toffe projecten. Functieomschrijving Samen met onze andere marketeers zorg je voor: Het strategisch uitdenken van campagnes: welke kanalen, welke boodschap, wat voor content en welke budgetten moeten er worden ingezet? Het opzetten van de campagnes in Google Ads, Microsoft Ads, Facebook Business Manager en Pinterest. Het analyseren en monitoren van de campagnes die je inzet. Prettige meetings met onze klanten in jip-en-janneke taal, waarbij je ze toelicht wat we hebben gedaan en hoe de resultaten ervoor staan. Het pro-actief aandragen van kansen die je ziet liggen op digitaal vlak (zowel op de website van onze klant, als in de digitale marketing). Een glimlach op het gezicht van onze klant, doordat ze steeds meer terrein winnen in hun markt Wij vragen Samen met onze andere marketeers zorg je voor: Het strategisch uitdenken van campagnes: welke kanalen, welke boodschap, wat voor content en welke budgetten moeten er worden ingezet? Het opzetten van de campagnes in Google Ads, Microsoft Ads, Facebook Business Manager en Pinterest. Het analyseren en monitoren van de campagnes die je inzet. Prettige meetings met onze klanten in jip-en-janneke taal, waarbij je ze toelicht wat we hebben gedaan en hoe de resultaten ervoor staan. Het pro-actief aandragen van kansen die je ziet liggen op digitaal vlak (zowel op de website van onze klant, als in de digitale marketing). Een glimlach op het gezicht van onze klant, doordat ze steeds meer terrein winnen in hun markt Wij bieden Een toffe werkplek in het inspirerende Strijp-S, in het Klokgebouw Een marktconform salaris voor een groeiende agency 30 vakantiedagen per jaar, meer in overleg mogelijk De heerlijkste lunches en de vetste vrijdagmiddagborrels Alle ruimte om te kunnen groeien, doormiddel van een POP (incl. opleidingsbudget) Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid Uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken

Deze Senior PPC specialist baan uit de sector Other is in Eindhoven. Dat is in de provincie Noord-Brabant. Deze vacature is geplaatst door no.dots op de volgende datum/tijd: 2021-09-10 14:01:21 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.