Senior supervisor assurance

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Senior Supervisor Assurance? Lees dan snel verder over deze Audit&Assurance vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als senior supervisor assurance bij CROP ben je medeverantwoordelijk voor het gehele assurance traject. Dit is vanaf het eerste contact met de klant tot en met de evaluatie. Je hebt een leidinggevende rol in diverse projecten en je coacht de junior collega’s. Ons klantenpakket is divers en bestaat uit zowel nationale als regionale klanten van diverse omvang uit de midden markt. Je beschikt over een brede interesse en je kunt inspelen op de behoeftes van onze diverse type klanten. Je komt te werken in een informele omgeving waar zelfontplooiing, werkplezier en carri√®rekansen centraal staan. Je standplaats stemmen wij af op je woonplaats, want bij CROP vinden wij een goede balans tussen werk en vrije tijd belangrijk.

Deze Senior Supervisor Assurance baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-12-15 09:21:23 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Senior Supervisor Assurance