Servicedesk medewerker, IVO Rechtspraak Utrecht

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:bijbanen / randstad

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Servicedesk medewerker, IVO Rechtspraak. Deze part-time vacature is uit de categorie IT / ICT / Software Development / Internet bij een bedrijf in de regio Utrecht. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Ben je klantgericht? Ben je beschikbaar in het weekend? Heb je affiniteit met ICT? De rechtspraak zoekt 4 bevlogen parttime medewerkers voor de Servicedesk ICT. Werktijden zijn van 10:00 tot 16:00 uur in het weekend. Startdatum: zo snel mogelijk. Duur opdracht: 3 maanden met kans op verlenging!wat bieden wij jouSalaris van? 15,43 tot ? 20,11 euro bruto p/uOntwikkel jezelf verder in de 1e lijn!Een leuke bijbaan die teltwie ben jijAls Helpdeskmedewerker ICT beschik je over een hbo of wo werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met klantcontact en affiniteit met ICT. Ook ben je flexibel beschikbaar. Je werkt thuis: een goede wifi-verbinding is vereist. Kennis van ITSM en ITIL Foundation is een pre.Hbo/wo werk- en denkniveauErvaring met klantcontactAffiniteit of kennis van ICTwat ga je doenAls Medewerker Servicedesk ICT help je in het weekend de eindgebruikers van de rechtspraak. Werktijden van van 10:00 tot 16:00 uur. Vanuit huis behandel je alle ICT-klantvragen die binnenkomen. Je lost de problemen meteen op en anders zet je ze door naar de 2e lijn. Maandag wordt dit dan verder opgepakt.Op zaterdag en zondag zijn er 2 medewerkers beschikbaar zijn van 10.00-16.00 uur. Onderling wordt er dus gerouleerd. Volgens een rooster werk je 2à 3 weekenden in de maand. Het inwerken gebeurt op kantoor!waar ga je werkenIVO Rechtspraak zorgt voor het onderhoud en beheer van alle systemen en netwerken van de rechtspraak. Hierdoor kunnen alle medewerkers aan de slag en hebben burgers en advocaten toegang tot hun zaken. Jouw baan draagt dus bij!Ben je enthousiast geworden over de parttime baan? Reageer dan nu met een actueel cv en een motivatiebrief. Heb je vragen? Bel of mail ons dan. We gaan graag met je in gesprek.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-01-12 12:35:16 en het laatst bijgewerkt op 2021-01-12 12:35:16. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in UTRECHT en IVO Rechtspraak. Het uurloon wordt geschat op 15 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.