Servicemonteur Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Servicemonteur Elektrotechniek? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Als zelfstandig Servicemonteur Elektrotechniek bij Elsenga Installatietechniek ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende elektrotechnische service- en projectwerkzaamheden binnen de Utiliteit. Hierbij wordt je ingezet opéén of meerdere contracten waar je zelfstandig of met een collega servicemonteur de werkzaamheden uitvoert. In deze rol komt het geregeld voor dat je weggeroepen wordt voor een urgente storing, dan wel meeloopt in de storingsdienst. Je hebt ook een belangrijke informerende rol. Klanten zitten vol vragen en verwachten duidelijke instructies. Voor dit allemaal kan je goed communiceren en breng je een brede ervaring mee.

Deze Servicemonteur Elektrotechniek baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-06-03 09:37:21 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.