Servicemonteur Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Servicemonteur Elektrotechniek? Lees dan snel verder over deze Onderhoud, Service&Commissioning vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als zelfstandig Servicemonteur Elektrotechniek bij Elsenga Installatietechniek ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende elektrotechnische service- en projectwerkzaamheden binnen de Utiliteit. Hierbij wordt je ingezet opéén of meerdere contracten waar je zelfstandig of met een collega servicemonteur de werkzaamheden uitvoert. In deze rol komt het geregeld voor dat je weggeroepen wordt voor een urgente storing, dan wel meeloopt in de storingsdienst. Je hebt ook een belangrijke informerende rol. Klanten zitten vol vragen en verwachten duidelijke instructies. Voor dit allemaal kan je goed communiceren en breng je een brede ervaring mee.

Deze Servicemonteur Elektrotechniek baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-06-03 09:37:21 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Servicemonteur Elektrotechniek