Servicemonteur, werken in dagdienst, uitzicht op vast dienstverband Gelderland

Ben jij op zoek naar een baan als Servicemonteur, werken in dagdienst, uitzicht op vast dienstverband? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Servicemonteur, werken in dagdienst, uitzicht op vast dienstverband. Deze part-time vacature is uit de categorie Techniek / Engineering bij een bedrijf in de regio Gelderland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Als servicemonteur bij Geas Energiewacht zorg jij elke dag opnieuw voor het optimaal functioneren van CV-ketels en andere gas- warmte apparatuur bij de klant. Tevens los je storingen op en kan het voorkomen dat je ook installatiewerkzaamheden zult doen. Je bent werkzaam in de Achterhoek en er is uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.wat bieden wij jouSalaris tussen de? 1900,- en ? 2450,- bruto pmOmgeving Achterhoek en soms Twentezicht op vaste aanstellingEen informele werksfeer en een vast teamServiceauto tot je beschikking en een IpadVoortdurende bijscholing en/of een opleidingwie ben jijAls servicemonteur is werken in de Techniek natuurlijk je passie. Maar ook is het van belang dat je..affiniteit hebt met techniek. Ervaring is niet perse nodig.zelfstandig op pad kan. Je bent representatief en durft de klant van goed advies te voorzienin het bezit bent van een rijbewijs B en goed kan omgaan met een Ipad.Flexibel en behulpzaam bent. 24uur per dag staan we klaar voor onze klanten en wil je je collega’s graag ondersteunen.wat ga je doenAls servicemonteur zorg jij voor een optimaal functioneren van CV-ketels en andere gas- warmte apparatuur bij de klant. Tevens los je storingen op en kan het voorkomen dat je ook installatiewerkzaamheden zult doen. Doordat je bij particuliere klanten thuis komt, ben jij tevens als servicemonteur een 1e aanspreekpunt voor hun. Je geeft adviezen en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kwaliteit, veiligheid en milieu staan hoog in het vaandel. Je werkt als servicemonteur zelfstandig vanuit een vast team en in de omgeving Achterhoek. De planning wordt d.m.v. ons nieuwe systeem zo efficiĆ«nt mogelijk gepland. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met je locatie maar ook je autovoorraad.onderhoud plegen aan CV-ketels en andere gas- warmte apparatuurstoringen oplossen / installatiewerkzaamhedenadministratie verwerken via de Ipadwaar ga je werkenGeas is tweemaal uitgeroepen tot Beste werkgever van Nederland en Overijssel. Zodra jij binnen bent bij de Geas, wil je niet meer weg. Er heerst een informele sfeer en men gaat lekker nuchter met elkaar om.Ze hebben een eigen opleidingscentrumEr heerst een open, informele en laagdrempelige cultuurJe werkt samen aan een duidelijke missieJe werkt in hechte en diverse teamsJe werkt met goede gereedschappen en in een fijne en gezonde werkomgevingIn de buitendienst heb je een eigen serviceauto, die elke avond wordt aangevuld.Wil jij werken bij deze TOPwerkgever? Solliciteer dan snel en wie weet rij jij een week later al rond in je servicebus. Zodra je hebt gesolliciteerd en ik vind je passend voor de vacature, ga ik je voorstellen bij Priscilla (personeelsfunctionaris Geas) voor een persoonlijk gesprek. Daarna kan het allemaal snel gaan! Schroom niet als je nog vragen hebt, stel ze gerust.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-11-13 12:52:24 en het laatst bijgewerkt op 2020-11-13 12:52:24. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Doetinchem en Overig. Het uurloon wordt geschat op 2450 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.